20/944 9584 OTP SZÉPKÁRTYÁVAL IS FIZETHETSZ /szabadidő zsebből/

SWEETCORN – CSEMEGE KUKORICA LIQUID

1 450 Ft

Kategóriák: ,

Leírás

SWEETCORN LIQUID

A liquideket, locsolókat  használhatjuk  bojli készítéshez , a kész bojlit locsolásához , vágott bojli ,magvak , pelletek locsolásához áztatásához, method és spod mixekhez, valamint különböző etető anyagok teljessé tételéhez,  így  még vonzóbbá tehetjük a halak számára.

A Mikbaits  liquid csak természetes alapanyagokból készülnek .

Liquid sweetcorn  a kukorica édes illatával és ízével nagyon széleskörű felhasználási lehetőséget kínál . Sweetcorn egy sűrű , tömény csemege kukorica kivonat , mely nagyon édes , krémes állagú .teljes mértékben természetes alapanyagból készül.

Nagyon könnyen oldódó és emészthető és a leghidegebb vízekben is eredményesen használható alapanyag. Növényi fehérjéket tartalmazó bojlik kihagyhatatlan alapanyaga. A bojlikban, pelletekben rendkívül gyorsan felszívódik így alkalmazhatjuk pop up-ok és csalizó bojlik dippelésére is.

kiszerelés 100ml

NÉMETH GYULA BEREK HORGÁSZPARK , TÓGAZDA AJÁNLÁSÁVAL:

Horgászataink során próbáltam ki és javasoltam mindig új ízeket , mígnem vendégeink között találkoztam cseh pontyhorgászokkal akiknek sikerein felbuzdulva kezdtem én is használni a MIKBAITS termékeket. Már első alkalommal meggyőződhettem ,hogy a nagyon jó minőségű csalikkal meglepő eredményeket érhetek el. Egyre több vendéggel sikerült megismertetnem ezeket a csalikat és ezen pozitív visszajelzések alapján kezdtük el forgalmazni kezdetben Berek Horgászpark recepcióján működő horgászboltunkban majd későbbiekben internetes áruházunkban is. MIKBAITS nem ismeretlen a bojlis horgászok számára hisz rendszeresen rész vesznek nemzetközi bojlis versenyeken .

Az elmúlt 2 évben dobogós helyen végeztek a balatoni nemzetközi IBCC versenyen sőt az idei évben a 2. és 4. helyet is megszerezték. Termékek összetevője a kíváló minőségű CC MORE alapanyagok.

RÓLUNK

A horgászt szeretete gyerek koromra nyúlik vissza ,mely mára már nem csak hobbim, de munkám is lett, mint horgászturizmus szervezése. >>>

KAPCSOLAT

Email: info@berekhorgaszpark.hu

Telefon: 20/944 9584

Cím: 9361, Hövej Napsugár u. 25.

2018 Mikbaitsfishing.hu Webáruház Minden jog fenntartva! Nyilvántartásba vételi szám: 1111/2018

0