20/944 9584 OTP SZÉPKÁRTYÁVAL IS FIZETHETSZ /szabadidő zsebből/

SQUID HIDRO CONCENTRATE LIQUID

1 450 Ft

Kategóriák: ,

Leírás

SQUID HIDRO  CONCENTRATE LIQUID

A  Squid Hydro   egy rendkívül egyedülálló, hihetetlenül vonzó, 100%-ban természetes és tiszta, sűrű koncentrátum.

A hidrolízis útján, az egész tintahalból előállított kivonat különlegessége, hogy a kiválóan és gyorsan oldódik a vízben  tintahal sötét  fekete színanyagát  is magas százalékban tartalmazza. Az igencsak különleges  és exkluzív termék, ásványi anyagokban, vitaminokban ( magnézium, cink, szelénium) sókban, és magas minőségű aminosavakban gazdag tápanyagokat tartalmaz, egy nagyon  markáns, az emberi orr számára kissé szúrós és igen erőteljes, már-már kellemetlennek tűnő szagával .

 A Squid Hydro fehérjét magas százalékban tartalmazó adalék számtalan módon felhasználható az etetőanyag vagy éppen potenciálisan a különböző horog csalik még vonzóbbá tételére.  A termék együttes összetevői egy olyan hihetetlen tápanyagforrást és étvágyfokozó vonzerőt biztosítanak , amely még az étvágytalan halakat is a csali felvételére ösztönzi. A jól oldódó és könnyen emészthető kivonat a vízoszlop teljes magasságában kifejti hatását. Egész évben használható, sőt még a leghidegebb vízhőmérsékletnél is kifejti hatását. 3,9 pH /erősen savas kémhatású/ értékkel rendelkezik.  Nem csak bojli készítéshez, hanem etetőanyagokhoz, Stick és Bag mixekhez, valamint pelletekhez is tökéletes választás.  Az előírt adagolás: max. 30ml/kg.  Napvénytől védett, hűvös helyen tárolandó!

RÓLUNK

A horgászt szeretete gyerek koromra nyúlik vissza ,mely mára már nem csak hobbim, de munkám is lett, mint horgászturizmus szervezése. >>>

KAPCSOLAT

Email: info@berekhorgaszpark.hu

Telefon: 20/944 9584

Cím: 9361, Hövej Napsugár u. 25.

2018 Mikbaitsfishing.hu Webáruház Minden jog fenntartva! Nyilvántartásba vételi szám: 1111/2018

0