20/944 9584 OTP SZÉPKÁRTYÁVAL IS FIZETHETSZ /szabadidő zsebből/

RED VENOM LIQUID

1 450 Ft

Kategóriák: ,

Leírás

RED VENOM LIQUID

A liquideket, locsolókat  használhatjuk  bojli készítéshez , a kész bojlit locsolásához , vágott bojli ,magvak , pelletek locsolásához áztatásához, method és spod mixekhez, valamint különböző etető anyagok teljessé tételéhez,  így  még vonzóbbá tehetjük a halak számára.

A Mikbaits  liquid csak természetes alapanyagokból készülnek .

MIKBAITS RED VENOM  egy folyékony paprika kivonat , mely speciális vitaminokat és erős fűszeres aromát tartalmaz . A jellegzetes ízhez egy ellenállhatatlan piros szín is párosul.

A pontyhorgászok előszeretettel használnak pirospaprika alapú por összetevőket, csak úgy, mint a legendás hírű Robin Red, vagy éppen a Chilli Powder. .

A RED VENOM többek között tartalmaz olajokat, cukrokat, borsot, és egy olyan összetevőt, amelynek az ellenállhatatlan  hatását köszönheti. Ez pedig nem más, mint a Carpohyll Red, amely bizonyítottan étvágyfokozó hatást vált ki minden békés halfajból.

A Red Venom egy nagyon karakteres és erős természetes attractor ezért már kis mennyiségben is fantasztikus csalogatóhatással rendelkezik.

Felhasználható: bojlik, pelletek magvak áztatására, illetve etetőanyagokhoz, stick, spod és bojlimixekhez is. Horogcsalik (pelletek, bojlik, magvak) utólagos ízesítésére is kiválóan alkalmazható. A PVA termékeket nem oldja. Bojlikészítésnél mindig a felvert tojásokhoz adagoljuk! A csípős, fűszeres bojlimixekből egyszerűen kihagyhatatlan, első számú adalékanyag. Egész évben eredményesen használható. javasolt adagolása: 20-30ml /kg.

A csalizásra kiválasztott bojlikat, pelleteket magvakat (kukorica, tigrismogyoró) csali imitációkat áztassa néhány napig Red Venom-ba. Hatása egyszerűen fantasztikus!

Fűszeres keverékekből egyszerűen kihagyhatatlan!

kiszerelés 100ml

NÉMETH GYULA BEREK HORGÁSZPARK , TÓGAZDA AJÁNLÁSÁVAL:

Horgászataink során próbáltam ki és javasoltam mindig új ízeket , mígnem vendégeink között találkoztam cseh pontyhorgászokkal akiknek sikerein felbuzdulva kezdtem én is használni a MIKBAITS termékeket. Már első alkalommal meggyőződhettem ,hogy a nagyon jó minőségű csalikkal meglepő eredményeket érhetek el. Egyre több vendéggel sikerült megismertetnem ezeket a csalikat és ezen pozitív visszajelzések alapján kezdtük el forgalmazni kezdetben Berek Horgászpark recepcióján működő horgászboltunkban majd későbbiekben internetes áruházunkban is. MIKBAITS nem ismeretlen a bojlis horgászok számára hisz rendszeresen rész vesznek nemzetközi bojlis versenyeken .

Az elmúlt 2 évben dobogós helyen végeztek a balatoni nemzetközi IBCC versenyen sőt az idei évben a 2. és 4. helyet is megszerezték. Termékek összetevője a kíváló minőségű CC MORE alapanyagok.

RÓLUNK

A horgászt szeretete gyerek koromra nyúlik vissza ,mely mára már nem csak hobbim, de munkám is lett, mint horgászturizmus szervezése. >>>

KAPCSOLAT

Email: info@berekhorgaszpark.hu

Telefon: 20/944 9584

Cím: 9361, Hövej Napsugár u. 25.

2018 Mikbaitsfishing.hu Webáruház Minden jog fenntartva! Nyilvántartásba vételi szám: 1111/2018

0