PASTA – Krvavý Huňáček- Véres Kapelán / Jahoda Exlusive – Eper Exlusive 200 GR

2 590 Ft

Leírás

MIKBAITS   paszták különlegessége a magas minőségű tápláló és kalória dús összetétel , a könnyen emészthető alkotó elemek és az étvágyfokozók.

 Egész évben használhatók, még a hideg vízekben is. Legegyszerűbb módon gyurmázzuk csalinkra , mely lehet bojli, pellet vagy kukorica  és gyurmázhatjuk az ólomra is illetve különleges esetekben használhatjuk csaliként is. Víz hőmérséklettől függően 10-60 perc alatt fejti ki hatását.

 Oldódása közben felhőt képez  és az intenzív íz és illatfelhő oda vonza és ott tartja a halakat a csali körül.  A céltudatos pontyhorgászat elengedhetetlen kelléke az eredményes csalizáshoz.

 Kiszerelés jól  visszazárható 200 gr-os tégelyben

NÉMETH GYULA BEREK HORGÁSZPARK , TÓGAZDA AJÁNLÁSÁVAL:

Horgászataink során próbáltam ki és javasoltam mindig  új ízeket, mígnem vendégeink között találkoztam cseh pontyhorgászokkal akiknek sikerein felbuzdulva kezdtem én is használni a MIKBAITS termékeket. Már első alkalommal meggyőződhettem ,hogy a nagyon jó minőségű csalikkal meglepő eredményeket érhetek el. Egyre több vendéggel sikerült megismertetnem ezeket a csalikat és ezen pozitív visszajelzések alapján kezdtük el forgalmazni kezdetben Berek Horgászpark recepcióján működő horgászboltunkban majd későbbiekben internetes áruházunkban is. MIKBAITS nem ismeretlen a bojlis horgászok számára hisz rendszeresen rész vesznek nemzetközi bojlis versenyeken .

Az elmúlt 2 évben  dobogós helyen végeztek a balatoni nemzetközi IBCC versenyen sőt az idei évben a 2. és 4. helyet is megszerezték. Termékek összetevője  a kíváló minőségű CC MORE alapanyagok.

RÓLUNK

A horgászt szeretete gyerek koromra nyúlik vissza ,mely mára már nem csak hobbim, de munkám is lett, mint horgászturizmus szervezése. >>>

KAPCSOLAT

Email: info@berekhorgaszpark.hu

Telefon: 20/944 9584

Cím: 9361, Hövej Napsugár u. 25.

2018 Mikbaitsfishing.hu Webáruház Minden jog fenntartva! Nyilvántartásba vételi szám: 1111/2018

0