Mikbaits X-Class BOJLI 20mm – Robin Red+

9 800 Ft34 990 Ft

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Mikbaits X-Class BOJLI 4kg

Az X-CLASS egy különösen erőteljes csalogatásra tervezett bojli , de természetesen sikeresen használható csalizásra is!

Alapja a Multi mix keverék,mely már évek óta bizonyított . Alapja 25% -os halliszt tartalom , mely természetes barna színt ad. További öszetevője pédául a Robin Red .mely a nyersanyag tartalma miatt erős piros színt kölcsönöz neki.

Az X-class bojlik kevesebb intenzív összetevőket tartalmaz, mint a többi bojli sorozatunk. Fontos ,hogy az oldódási ideje hosszabb. Nagyon jól dippelhetők azokkal a boosterekkel,mely ízt válasszuk csalizáshoz.

Viszont nagy hangsúly fektetünk a gyártásnál a bojlik tápértékére, az ízekre és minőségre.

Az X-class bojlicsalád olyan különleges ízeket tartalmaz,mint a GLM kagyló, Máj, Lazac, Rák ,Tintahal, Szúnyoglárva , Robin Red+.

Valamennyi bojli csak természetes kivonatot tartalmaz és friss tojást halliszt alapon és ezzel nagyon különbözik más hasonló olcsó etető bojliktól !

Összetétele : – Halliszt 25%, 50% térfogatnövelők , 12% tejfehérje-szénhidrát , 6% tojáshéj, 6% attraktorok, 1% kivonatok,+ Ultra esszenciák, folyékony kivonatok,mint pl májkivonatok és mindig friss tojás.

Kiszerelés 4 ÉS 20 kg-os zsákban méret 20 mm

Választék:
GLM kagyló
Máj
Lazac
Rák
Tintahal
Szúnyoglárva & Rák
Robin Red+

NÉMETH GYULA BEREK HORGÁSZPARK , TÓGAZDA AJÁNLÁSÁVAL:

Horgászataink során próbáltam ki és javasoltam        mindig  új ízeket , mígnem vendégeink között találkoztam cseh pontyhorgászokkal akiknek sikerein felbuzdulva kezdtem én is használni a MIKBAITS termékeket. Már első alkalommal meggyőződhettem ,hogy a nagyon jó minőségű csalikkal meglepő eredményeket érhetek el. Egyre több vendéggel sikerült megismertetnem ezeket a csalikat és ezen pozitív visszajelzések alapján kezdtük el forgalmazni kezdetben Berek Horgászpark recepcióján működő horgászboltunkban majd későbbiekben internetes áruházunkban is. MIKBAITS nem ismeretlen a bojlis horgászok számára hisz rendszeresen rész vesznek nemzetközi bojlis versenyeken .

Az elmúlt 2 évben  dobogós helyen végeztek a balatoni nemzetközi IBCC versenyen sőt az idei évben a 2. és 4. helyet is megszerezték. Termékek összetevője  a kíváló minőségű CC MORE alapanyagok.

További információk

Választék:

4 kg, Rendelésre 20 kg

RÓLUNK

A horgászt szeretete gyerek koromra nyúlik vissza ,mely mára már nem csak hobbim, de munkám is lett, mint horgászturizmus szervezése. >>>

KAPCSOLAT

Email: info@berekhorgaszpark.hu

Telefon: 20/944 9584

Cím: 9361, Hövej Napsugár u. 25.

2018 Mikbaitsfishing.hu Webáruház Minden jog fenntartva! Nyilvántartásba vételi szám: 1111/2018

0