LEGENDs BIGB BOOSTER – ŐSZIBARACK-FEKETE BORS – BROSKEV-BLACK PEPPER 250 ml

2 590 Ft

Kategóriák: , ,

Leírás

MIKBATS BOOSTEREK különleges összetevőiknek köszönhetően rendkívül intenzív illat és íz anyaggal rendelkeznek. A különleges összetételnek köszönhetően messziről az etetéshez csábítja és tartja a közelben a nagy halakat.

PVA barát termék.

A BigB Broskev & Black Pepper a 2018- as év legnagyobb újdonsága

 Azok, akik folyamatosan követik a termék facebook  oldalát  észrevehették  ennek a boilijának óriási fogásait.  Az új fejlesztések közül a legeredményesebb bojli lett!! A termék teljes kifejlesztésével szó szerint egy varázslat kezdődött.  A pontyok mellet a harcsák is imádják ezt az új ízvilágot.Mi sem bizonyítja jobban,mit a több 20 kg feletti harcsa horogra akadása.

Rengeteg felvételen látható,hogy semmilyen íz nem működött csak a BIGB!! Egy nagyszerű íz mely hatékonyan használható különböző időkben  és vízeken.

2018-as Nemzetközi IBCC bojlis versenyen illetve számos versenyen a legeredményesebb csali volt!

NÉMETH GYULA BEREK HORGÁSZPARK , TÓGAZDA AJÁNLÁSÁVAL:

Horgászataink során próbáltam ki és javasoltam        mindig  új ízeket , mígnem vendégeink között találkoztam cseh pontyhorgászokkal akiknek sikerein felbuzdulva kezdtem én is használni a MIKBAITS termékeket. Már első alkalommal meggyőződhettem ,hogy a nagyon jó minőségű csalikkal meglepő eredményeket érhetek el. Egyre több vendéggel sikerült megismertetnem ezeket a csalikat és ezen pozitív visszajelzések alapján kezdtük el forgalmazni kezdetben Berek Horgászpark recepcióján működő horgászboltunkban majd későbbiekben internetes áruházunkban is. MIKBAITS nem ismeretlen a bojlis horgászok számára hisz rendszeresen rész vesznek nemzetközi bojlis versenyeken .

Az elmúlt 2 évben  dobogós helyen végeztek a balatoni nemzetközi IBCC versenyen sőt az idei évben a 2. és 4. helyet is megszerezték. Termékek összetevője  a kíváló minőségű CC MORE alapanyagok.

RÓLUNK

A horgászt szeretete gyerek koromra nyúlik vissza ,mely mára már nem csak hobbim, de munkám is lett, mint horgászturizmus szervezése. >>>

KAPCSOLAT

Email: info@berekhorgaszpark.hu

Telefon: 20/944 9584

Cím: 9361, Hövej Napsugár u. 25.

2018 Mikbaitsfishing.hu Webáruház Minden jog fenntartva! Nyilvántartásba vételi szám: 1111/2018

0