20/944 9584 OTP SZÉPKÁRTYÁVAL IS FIZETHETSZ /szabadidő zsebből/

EXPRESS BOJLI MANDARINKA  – MANDARIN

3 990 Ft9 990 Ft

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

EXPRESS BOJLI MANDARINKA  – MANDARIN

Az új MANDARINKA  bojli az EXPRESS család legújabb tagja. Az eXpress az egyik leggyorsabban oldódó  bojli .

Annak ellenére, hogy nincs erős illata, a dobások  általában sokkal gyakoribbak, mint a legtöbb versengő bojli.

Fantasztikus hatékonysága a keverék és a folyékony komponensek rendkívül vonzó összetételének köszönhető, amelyek vonzó illatokat és ízeket  bocsátanak ki vízbe érkezés után.

Eredményesen használható bármely időben még a téli hónapokban is. Összetevők: Madár eleségek 30%, tejfehérjék 15%, aromák 18%, ízfokozók 10%, kivonatok 3%, Ultra-esszenciák, illóolajok, aromák, friss tojás.

Méret 20 mm

NÉMETH GYULA BEREK HORGÁSZPARK , TÓGAZDA AJÁNLÁSÁVAL:

Horgászataink során próbáltam ki és javasoltam        mindig  új ízeket , mígnem vendégeink között találkoztam cseh pontyhorgászokkal akiknek sikerein felbuzdulva kezdtem én is használni a MIKBAITS termékeket. Már első alkalommal meggyőződhettem ,hogy a nagyon jó minőségű csalikkal meglepő eredményeket érhetek el. Egyre több vendéggel sikerült megismertetnem ezeket a csalikat és ezen pozitív visszajelzések alapján kezdtük el forgalmazni kezdetben Berek Horgászpark recepcióján működő horgászboltunkban majd későbbiekben internetes áruházunkban is. MIKBAITS nem ismeretlen a bojlis horgászok számára hisz rendszeresen rész vesznek nemzetközi bojlis versenyeken .

Az elmúlt 2 évben  dobogós helyen végeztek a balatoni nemzetközi IBCC versenyen sőt az idei évben a 2. és 4. helyet is megszerezték. Termékek összetevője  a kíváló minőségű CC MORE alapanyagok.

További információk

Kiszerelés:

1 kg, 2,5 kg vödrös

Méret

20 mm

RÓLUNK

A horgászt szeretete gyerek koromra nyúlik vissza ,mely mára már nem csak hobbim, de munkám is lett, mint horgászturizmus szervezése. >>>

KAPCSOLAT

Email: info@berekhorgaszpark.hu

Telefon: 20/944 9584

Cím: 9361, Hövej Napsugár u. 25.

2018 Mikbaitsfishing.hu Webáruház Minden jog fenntartva! Nyilvántartásba vételi szám: 1111/2018

0