20/944 9584 OTP SZÉPKÁRTYÁVAL IS FIZETHETSZ /szabadidő zsebből/

BOJLIMIX- MAGIC SQUID

56 900 Ft

Leírás

BOJLIMIX- MAGIC SQUID

Bojli mix termékeinket a házi bojlikészítés kedvelőinek ajánljuk. Kiváló minőségű alapanyag , mely tetszés szerint tovább ízesíthető és színezhető.

A MAGIC SQUID új változatában az eredeti kompozíció újra gondova,mely részben a Royal Lazac és a Liverix népszerű keveréke is.

Mindenekelőtt jelentős adagban tartalmaz kiváló minőségű tintahallisztet . Ezen felül kiváló minőségű halételeket , kétféle madármagot, erős adag májkivonatot, GLM kivonatot, Krill és egyéb atraktorokat tartalmaz.

Az eredmény egy nagyon erős halkeverék, vonzó tintahal illattal. Véleményünk szerint ez még vonzóbb lehet, mint az eredeti legendás Magic Squid.

A keverékből származó bojli elég erős, de ugyanakkor a vízben dolgozik, lassan nyálkásodik a kérge, ami vonzza a halakat .

Tavasztól őszig felhasználható nagy halakhoz, valamint rövid pecákhoz valamint hosszabb expedíciókhoz is.

Javasoljuk, hogy ne keverjük össze a keveréket, talán csak hideg vízben történő felhasználás esetén adhatunk hozzá Robin Red vagy Chilli paprikát.

kiszerelés 20kg

választék

20 kg 56.900Ft

További információk

Választék:

1 kg, 10 kg, 20 kg

RÓLUNK

A horgászt szeretete gyerek koromra nyúlik vissza ,mely mára már nem csak hobbim, de munkám is lett, mint horgászturizmus szervezése. >>>

KAPCSOLAT

Email: info@berekhorgaszpark.hu

Telefon: 20/944 9584

Cím: 9361, Hövej Napsugár u. 25.

2018 Mikbaitsfishing.hu Webáruház Minden jog fenntartva! Nyilvántartásba vételi szám: 1111/2018

0