20/944 9584 OTP SZÉPKÁRTYÁVAL IS FIZETHETSZ /szabadidő zsebből/

BOJLI GANGSTER GSP BLACK SQUID

6 790 Ft16 990 Ft

 

Kiszerelés: 1 kg.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

BOJLI  GANGSTER GSP BLACK SQUID

A Gangster GSP Black Squid nagyon szokatlan bojli, nemcsak azért, mert a  Squid Hydro -nek köszönhetően teljesen fekete.

Különlegessége főleg abban rejlik, hogy hihetetlenül vonzó, ami  a Squid Hydro -nek is köszönhető és a   Gangster különleges keverékének  , magas halliszt tartalmának és   nagyon erős EO fekete bors olaj eszenciának .  A  GSP  nagyon jól szelektálja a  nagyméretű pontyokat ! A gyártásnál Squid Hydro kivonat hozzáadásával készül , amely egy rendkívül egyedülálló, hihetetlenül vonzó, 100%-ban természetes és tiszta, sűrű koncentrátum. A hidrolízis útján, az egész tintahalból előállított kivonat különlegessége, hogy a kiválóan és gyorsan oldódik a vízben  tintahal sötét  fekete színanyagát  is magas százalékban tartalmazza. Nagy előnye, hogy gyakorlatilag egész évben használható, még hideg vízben is. A vízbe érkezés  után azonnal vonzó aroma felhőt enged  és ezt a hatást nagyon jól fokozhatjuk ultra dip és boosterba mártva. Összetevők – hal- és enzimatikus halliszt 60%, laza kivonatok 9%, attraktorok 10%, madáreleség  12%, tej- és tojásfehérjék 9%, Ultra-eszenciák, folyékony kivonatok , illóolajok, folyékony halkivonatok,  friss tojás.

További információk

Súly

1 kg, 2,5 kg

Méret

20 mm, 24 mm

RÓLUNK

A horgászt szeretete gyerek koromra nyúlik vissza ,mely mára már nem csak hobbim, de munkám is lett, mint horgászturizmus szervezése. >>>

KAPCSOLAT

Email: info@berekhorgaszpark.hu

Telefon: 20/944 9584

Cím: 9361, Hövej Napsugár u. 25.

2018 Mikbaitsfishing.hu Webáruház Minden jog fenntartva! Nyilvántartásba vételi szám: 1111/2018

0