Bojli GANGSTER G2 IN SALT

6 490 Ft15 490 Ft

 

Kiszerelés: 1 kg.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

GANGSTER  G2  SÓBAN _ RÁK-SARDINIA ASA( OLAJ ESZENCIA) –   KRAB –ANCOVICKA-ASA v soli   

SÓBAN tartósított GANGSTER G2 BOJLI  az eddigi redményei alapján is már elképesztőek. Rengetek felvétel ,megosztás bizonyítja és a sok elégedett horgász.

Rendkívül magas halliszt tartalom mellett extra erős tengeri kivonatokat ( rák,kagyló, szardinia kivonat, tengeri élősködők)  és  szemes adalékot tartalmaz és ehhez még tartósítóként erős só került!

Nagyon erős íz illatanyag tartalom jellemzi és lassú oldódási idő. A nagy fogási eredmények miatt a legtöbben kérték ezt a terméket is.

  Azok, akik folyamatosan követik a termék facebook használható  oldalát  észrevehették  ennek a boilijának óriási fogásait.  

Eredményesen használható csalizáshoz a sós  G2 és  kombinálható Tintahalas –OLIHEN  POP-UP-al .

2018-as Nemzetközi IBCC bojlis versenyen illetve számos versenyen a legeredményesebb csali volt!

 GANSTER  bojli kapható 20  , 24   mm-es méterben is. 1 kg-os kiszerelésben .

Összetevők: hal- és enzimatikus halliszt 60%, madár eleség , tejfehérjék, növényi fehérjék, ízfokozók kivonatok 6%,, Krill és tengeri moszat kivonat , Feedstim XP, ultraeszenciák, illóolajok, folyékony tartósítószer.

NÉMETH GYULA BEREK HORGÁSZPARK , TÓGAZDA AJÁNLÁSÁVAL:

Horgászataink során próbáltam ki és javasoltam        mindig  új ízeket , mígnem vendégeink között találkoztam cseh pontyhorgászokkal akiknek sikerein felbuzdulva kezdtem én is használni a MIKBAITS termékeket. Már első alkalommal meggyőződhettem ,hogy a nagyon jó minőségű csalikkal meglepő eredményeket érhetek el. Egyre több vendéggel sikerült megismertetnem ezeket a csalikat és ezen pozitív visszajelzések alapján kezdtük el forgalmazni kezdetben Berek Horgászpark recepcióján működő horgászboltunkban majd későbbiekben internetes áruházunkban is. MIKBAITS nem ismeretlen a bojlis horgászok számára hisz rendszeresen rész vesznek nemzetközi bojlis versenyeken .

Az elmúlt 2 évben  dobogós helyen végeztek a balatoni nemzetközi IBCC versenyen sőt az idei évben a 2. és 4. helyet is megszerezték. Termékek összetevője  a kíváló minőségű CC MORE alapanyagok.

További információk

Méret:

20 mm, 24 mm

Súly:

1 kg, 2,5 kg

RÓLUNK

A horgászt szeretete gyerek koromra nyúlik vissza ,mely mára már nem csak hobbim, de munkám is lett, mint horgászturizmus szervezése. >>>

KAPCSOLAT

Email: info@berekhorgaszpark.hu

Telefon: 20/944 9584

Cím: 9361, Hövej Napsugár u. 25.

2018 Mikbaitsfishing.hu Webáruház Minden jog fenntartva! Nyilvántartásba vételi szám: 1111/2018

0